All Posts

Het belang van een goede nachtrust plus 6 tips om beter te slapen (met warm weer)
Het belang van een goede nachtrust plus 6 tips om beter te slapen (met warm weer)

Een goede nachtrust is misschien wel de meest onderschatte pijler van een gezonde levensstijl. Helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sterker nog, voor veel mensen is het iets waar ze slechts van kunnen dromen. In deze blog vertel ik je graag het een en ander over het belang van een goede nachtrust. Ook deel ik een paar waardevolle tips die je kunnen helpen om beter te slapen.

vitamine c
Vitamine C in de preventie en behandeling van het CORONA virus

Vitamine C en het CORONA virus (COVID-19) In de afgelopen paar weken (sinds de COVID-19/Corona-uitbraak in Europa) is vitamine C weer in de belangstelling. Dit is zeker ook mede door de geluiden uit China over de positieve uitkomst van het inzetten van intraveneuze (door middel van infuus) hoge doseringen Vitamine C bij geïnfecteerde, (en dus zieke) mensen. Hebben jullie ook geprobeerd om vitamine C te kopen de laatste dagen? Ook lege schappen tegengekomen denk ik! Het is niet meer te verkrijgen. Dus … we gaan het halen uit onze voeding! Hoeveel vitamine C hebben we nodig? De geadviseerde inname is…

Check hier of mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding bij uw verzekeraar/polis.

check of je verzekering de consulten vergoedt

Privacy verklaring

Kigelia Lichaam en Geest / Orthomolecualre Praktijk Almere respecteert uw privacy en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van uw persoonlijke informatie. Wij verstrekken of verkopen geen enkele persoonlijke informatie aan derden, met uitzondering van aan de door u geselecteerde gezondheids-professional.

lees hier de volledige privacy verklaring

Copyright © 2018 by OP-Almere.nl . All rights reserved.