Over ons

De praktijk

Welcome to Orthomoleculaire Praktijk Almere

Bij Orthomoleculaire Praktijk Almere doen we ons best om onze cliënten te helpen hun zorgdoelen veilig en effectief te bereiken. We maken ook gebruik van moderne diagnostische apparatuur om de voedingsstatus, toxische belasting van het lichaam, emotionele toestanden, spieren en botten status, bio-energetische blokkades en nog veel meer te analyseren.

Alternatieve/complementaire geneeskunde werkt op alle niveaus – lichaam, geest en maakt gebruik van verschillende modaliteiten om gezondheidskwesties te overwinnen. We zijn toegewijd aan de individuele behoeften van elke cliënten, houden rekening met traditionele conventionele geneeskunde en haar interactie (gewenst en ongewenst) met natuurgeneeskundige supplementen en kruiden, met aandacht tot holistische alternatieven.

Bloed- en ontlastingsonderzoeken horen tussen de aanvullende tests gebruikt om tot een diepere begrip van de algehele gezondheidsstatus te komen. Alle gebruikte laboratoria zijn gecertificeerd en leveren hoge kwaliteit analyses.

Een aantal toepassingen van orthomoleculaire geneeskunde:

(Chronische) vermoeidheid , Stress, Maag/darm klachten, Overgewicht, Verminderde weerstand, Spierpijn, Gewrichtspijn, Osteoporose, Huidklachten, Suikerziekte, Hart- en vaatziekten, Overgangsklachten, PMS, Neerslachtigheid, Voedingsintolerantie, Allergieën, Hyperactiviteit (ADD/ADHD), Preventie van ziekten, Burn-out.

Bij orthomoleculaire interventie bij ziekte kunt u aan het volgende principes denken:

– De juiste stoffen aan het lichaam aanbieden verbetert het vermogen van het lichaam om genezingsprocessen te bevorderen.
– Orthomoleculaire therapie is een complementaire therapie en kan dus naast een behandeling door arts of specialist plaatsvinden, uiteraard in overleg.
– Om ziektes te voorkomen kunnen we samen naar uw leef- en eetpatroon kijken en op eenvoudige wijze verbeteringen aan te brengen.

Uw therapeut

Moreno Giraldi

Orthomoleculair Therapeut

Ik doe mijn best om mijn cliënten te helpen hun zorgdoelen veilig en effectief te bereiken. Het is een gezamenlijk project waar mijn rol is het aanbieden van kennis , common sense en adviezen omtrent de keuzes aan therapeutische interventie.

Afspraak maken?
Openingstijden
  • Maandag:             9:00   –  22:30
  • Dinsdag:              9:00   –  22:30
  • Woensdag:          9:00   –  22:30
  • Donderdag:         9:00   –  22:30
  • Vrijdag:                9:00   –  22:30
  • Zaterdag:             9:00   –  22:30
  • Zondag:                Closed
Contact ons

We doen ons best om binnen 24 uur met u contact op te nemen.

Orthomoleculaire Praktijk Almere
Nieuwsbrief

Meld je aan voor ons nieuwsbrief

Check hier of mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding bij uw verzekeraar/polis.

check of je verzekering de consulten vergoedt

Privacy verklaring

Kigelia Lichaam en Geest / Orthomolecualre Praktijk Almere respecteert uw privacy en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van uw persoonlijke informatie. Wij verstrekken of verkopen geen enkele persoonlijke informatie aan derden, met uitzondering van aan de door u geselecteerde gezondheids-professional.

lees hier de volledige privacy verklaring

Copyright © 2018 by OP-Almere.nl . All rights reserved.