Begeleiding tijdens blessure herstel

Blessures zijn vervelend. Nog vervelender is dat u vaak lang, voor uw gevoel ‘erg’ lang, moet herstellen.

Ik heb echt geen “toverstaaf”of een “wonder pil” helaas. Wat ik u wel kan bieden is een serieuze en effectieve begeleiding om u tijdens het herstelproces te ondersteunen. En dat op uw maat gemaakt.

Er zijn stoffen dat ons lichaam gebruikt (of verbruikt) om te herstellen van blessures. Eiwitten, mineralen , vitaminen, vocht om een paar van de meest voor de hand liggende te noemen.

Uw lichaam heeft tijdens de herstelfase meer van deze stoffen nodig dan onder normale omstandigheden.

Wat neemt u tot u toe? Wat kunt u beter laten?  Wat gebeurt met uw lichaam tijdens de herstel? Onder welke form kan ik mineralen het best opnemen? Kan ik alle supplementen nemen als ik medicatie slik?

Daar kijk ik met u samen om te zorgen dat u geen extra ballast inneemt (alles wat u niet nodig heeft) of juist stoffen tekort komt. Het liefst adviseer ik om een aangepaste voedingspatroon te volgen maar soms ontkom men niet aan, de voeding aan te moeten vullen met supplementen (vitaminen, mineralen, aminozuren,…). Sommige kruiden kunnen u ook uitstekend bijstaan bij uw genezing.

Nieuwsgierig?  Maak een afspraak.

Hoe werkt blessure herstel?

Blessure!! wachten of een handje helpen?

Maak en afspraak

Check hier of mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding bij uw verzekeraar/polis.

check of je verzekering de consulten vergoedt

Privacy verklaring

Kigelia Lichaam en Geest / Orthomolecualre Praktijk Almere respecteert uw privacy en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van uw persoonlijke informatie. Wij verstrekken of verkopen geen enkele persoonlijke informatie aan derden, met uitzondering van aan de door u geselecteerde gezondheids-professional.

lees hier de volledige privacy verklaring

Copyright © 2018 by OP-Almere.nl . All rights reserved.