Meten is vaak weten – Laboratorium onderzoek ter ondersteuning van oorzaak opsporing

Een gezondheidscheck , een vaak terugkomende aandoening, onduidelijk en/of onbegrepen klacht(en),… vaak is vragen stellen (anamnese) niet helemaal toereikend. Laboratorium onderzoeken of zelftesten, kunnen wel de extra informatie om tot de oorzaak, en dus een mogelijkheid tot oplossing, van een klacht te komen.

Op onze pagina ziet u een aantal van de makkelijk toegankelijke onderzoeken waar ik u bij kan helpen.

Wilt u meer weten erover? Aarzel niet contact op te nemen.

U kunt zich ook laten begeleiden
Hoe eenvoudig is om zelf testen te gebruiken

Zelf testen betekend niet zelf dokteren. Zoek altijd advies in de interpretatie van de uitslagen.

Glucose, Insuline, cholesterol, schildklier, Ijzer, bloedbeeld, IgA, IgE, allergieën, darmparasieten, hormonen…  bijna alles valt te meten in het lichaam. Soms kan het ook eenvoudig in de praktijk of zelfs thuis. Zefl tests  kunt u online, bij de apotheek of bij een therapeut aanschaffen. Alles is mogelijk. Graag attendeer ik u op het feit dat vaak de uitleg over een test, zeker als het door een arts is geredigeerd, is niet altijd makkelijk te interpreteren. Vooral niet in paniek raken maar zoek advies. Alle test die ik adviseer of waar ik begeleidende rol heb kan ik voor u interpreteren.

Maak een afspraak

Check hier of mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding bij uw verzekeraar/polis.

check of je verzekering de consulten vergoedt

Privacy verklaring

Kigelia Lichaam en Geest / Orthomolecualre Praktijk Almere respecteert uw privacy en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van uw persoonlijke informatie. Wij verstrekken of verkopen geen enkele persoonlijke informatie aan derden, met uitzondering van aan de door u geselecteerde gezondheids-professional.

lees hier de volledige privacy verklaring

Copyright © 2018 by OP-Almere.nl . All rights reserved.