Op natuurlijke wijze uw lichaam helpen reinigen en uw algehele gezondheid verbeteren

Hoe gezond u nog leeft en eet, zult u toch mogelijk een opstapeling van toxische stoffen in uw lichaam kunnen treffen. Over wat voor stoffen praten we nu?  Denk aan lood, kwik, andere zware metalen, medicijnen, hormonen die in kraan- en (plastic) fleswater te vinden zijn, elektromagnetische straling (zoals WIFI) en meer.

Ons lichaam kan best wat van deze stoffen verwerken en afbreken, maar niet onbeperkt. De lever is de orgaan die de taak heeft om ons te zuiveren. Bij een “minder goed” functioneren kan de lever niet alle toxine uitscheiden en “parkeer” ze in vet deeltjes die vervolgens in ons vetcellen belanden.

Detoxen is een energie eisende proces. Het is dus niet voor iedereen op dezelfde manier toe te passen of op elke moment in te zetten.

Bijvoorbeeld na een griep, is meestal niet echt slim om te gaan reiningen/detoxen. Eerst herstellen en dan pas gaan detoxen. Persoonlijk gaat mijn voorkeur aan het word reinigen(daarom staat ook altijd erbij).

Moet iedereeen reiningen/detoxen? Ik vind van wel. Een of twee keer per jaar ons lever te ondersteunen in zijn opruimwerk is niet te veel gevraagd en help onze algehele conditie ook een hand.

Er zijn verschillende manieren en tools om te reinigen/detoxen. In mijn beleving is een combinatie van gezond, licht verteerbaar en lever versterkende/ondersteunende voeding  een een paar hulp producten goed genoeg. Geen extreme vast perioden of chemische stoffen.

Graag bespreek ik met u wat voor uw situatie het beste toepasselijke reiniging kuur kan zijn.

Conditions Treated
  • Pain Conditions: Musculoskeletal Pain (back, neck, knee, shoulder, elbow, etc.), Arthritis, Migraines, Headaches, Sports Injuries, Fibromyalgia, TMJ, Post-Operative Recovery, Nervous System Disorders.
  • Respiratory Disorders: Asthma, Allergies, Sinus Problems.
  • Gastrointestinal Disorders: Irritable Bowel Syndrome, Food Allergies, Ulcers, Gastritis, Acid Reflux, Indigestion, Constipation/Diarrhea.
  • Women’s Health: Infertility, PMS, Menstrual Irregularities, Endometriosis, Poly Cystic Ovarian Syndrome, Menopause, Hormonal Imbalances, Pregnancy Conditions, Postpartum, Reproductive Disorders, Breech Baby.
  • Men’s Health: Incontinence, Reproductive Disorders, Prostate Problems.
  • Children’s Health: Coughs, Colic, Allergies, ADD/ADHD, Sleep Disorders, Digestive Problems, Fever/Flu/Colds, Stomach Aches/Nausea, Headaches, Bed Wetting.
  • Addictions: Smoking, Cravings, Drug, Alcohol.
  • Mental/Emotional: Depression, Anxiety, Insomnia, Sleep Disturbances, Stress.
Hoe en waarom reinigen/detox

Dagelijks stapelen zich stoffen in ons lichaam die de niet specifieke aandoeningen kunnen veroorzaken. Onze reinging en uitscheiding organen (lever, darmen, nieren) kunnen soms overbelast raken en minder efficiënt te werk gaan.

Dat kan resulteren in klachten die niet specifiek te herleiden zijn aan een ziekte. Vaak is een 10 daagse reinigingskuur al een grote ondersteuning voor onze spijsvertering organen. Het is weel raadsaam om zich te laten begeleiden in dit proces omdat detoxen is een energie rovende activiteit en als zodanig niet voor iedereen geschikt (en ook niet op elke moment aan te raden).

Maak een afspraak

Check hier of mijn consulten in aanmerking komen voor vergoeding bij uw verzekeraar/polis.

check of je verzekering de consulten vergoedt

Privacy verklaring

Kigelia Lichaam en Geest / Orthomolecualre Praktijk Almere respecteert uw privacy en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van uw persoonlijke informatie. Wij verstrekken of verkopen geen enkele persoonlijke informatie aan derden, met uitzondering van aan de door u geselecteerde gezondheids-professional.

lees hier de volledige privacy verklaring

Copyright © 2018 by OP-Almere.nl . All rights reserved.