Orthomoleculair Therapeut

.

Mijn naam is Moreno Giraldi. Ik ben in Italië geboren (1963) en naar Nederland verhuisd in 1989. Tot 2007 ben ik werkzaam geweest in de bancaire sector en tot 2012 heb ik als zelfstandige trainingen verzorgd in de financiële sector.

Sinds 2006 is voor mij steeds duidelijker  geworden dat mijn roeping me ergens anders bracht.

Mijn belangstelling voor gezondheid en welzijn groeide gestaag naarmate ik nieuwe ervaringen op deed in verschillende behandelwijzen.

In 2007 heb ik mijn diploma Sportmassage (NGS) afgerond en heb een praktijk opgericht naast mijn toenmalige functie. Snel smaakte dat naar meer. In de laatste zes jaar heb ik mijn kennis uitgebreid en daarmee ook mijn technieken. Van hotstonemassage tot Lypossage (cellulitis massage), van  lichaamspakkingen, tot Stoelmassage, van Triggerpointtherapie tot Medical Taping Concept (Fysiotape).

Ik hen de opleiding tot kinesioloog gevolgd maar niet afgerond met een diploma. Mijn interesse naar de reacties van het lichaam op voeding heeft me gebracht tot het behalen van de deelopleiding “allergiespecialist TAT”(TOPKI 2012).

Inmiddels heb ik ook de HBO opleiding Medische Basiskennis en de studie Orthomoleculaire Geneeskunde met een diploma tot orthomoleculaire therapeut afgerond.

Sinds 2013 ben ik lid van de beroeporganisatie  MBOG- Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde, een via de vereniging  ook lid van de KAB – Kopel Alternatieve Behandelwijze

Education
  • Orthomoleculaire Geneeskunde (Ortholinea)
  • Medische Basiskennis (HBO) (Otholinea)
  • Regelmatig volg ik seminars en specialistische workshops om mijn kennis uit te breiden en verdiepen,  alsmede de ontwikkelingen in dit fascinerende beroep te blijven volgen.
Memberships & Certifications
  • MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde- Lid 892 TL)
  • KAB  (Koepel Alternatieve Behandelwijzen)
Make an Appointment

Sport- en ontspanningsmassage, massagetherapieën, Medical Taping , Dry Needling vallen buiten de vergoeding voor Natuurgeneeskunde.
Deze specialisme bieden we ook. Interesse? Kijk op de button hieronder voor meer informatie.

Check hier of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Beij twijfel raadpleeg a.u.b. uw verzekeraar.Copyright © 2018 Orthomoleculaire Praktijk Almere. All rights reserved.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.